Spidocook - Glaskeramisk klemgrill
13 produkter
13 produkter
Du skal vælge en glaskeramisk klemgrill, hvis du vil have en mere effektiv klemgrill der kan stege flere forskellige emner med et bedre resultat. Samtidig er den nem at rengøre, og den sparer dig strøm (60%), fordi den kan stå på standby, når der ikke er kunder. Det skyldes, at den er så hurtig til at regulere temperaturen (fra 25 til 200°C på 2 minutter og 23 sekunder). Spidocook fås i single, medium og dobbelt størrelse, og i tre forskellige typer. Læs om dette nederst på siden.
Spidocook med gennemsigtige plader er hurtige, og giver en mere sprød overflade (eksempelvis 4 toast på 25 sekunder). De er ideelle til panini, sandwiches, osv.
Spidocook med sorte, flade plader sikrer en hurtigere opvarmning af madens kerne og en mere jævn indvendig temperatur i maden. De er derfor mest ideel til kød.
Spidocook med sorte plader og en rillet topplade giver flotte grillstreger og er perfekt til laskestykker, bøffer, kyllingbryst og bacon.
Manuel
Digital
Spar 60% strøm
Protek.SAFE teknologien i Spidocook eliminerer al unødvendig energitab, og reducerer dermed energiforbruget med helt op til 60% i forhold til en almindelig støbejerns klemgrill.
Tilberedning
Du kan bruge din Spidocook grill til at tilberede mange flere emner end en almindelig klemgrill. Det skyldes bl.a. at du når en temperatur på hele 400°C. Det er dog også vigtigt, at du med den sorte Spidocook opnår en højere kernetemperatur hurtigere, hvilket er vigtigt for kød.
Non-stick
Den glaskeramiske overflade er et non-stick materiale, som gør det muligt at stege ting, som du normalt ikke steger på en klemgrill. Det resulterer også i, at smagen ikke sider fast i pladen. Derfor kan du lave en panini lige efter du har stegt skaldyr.
En glaskeramisk klemgrill er en kontaktgrill, hvor støbejernspladen er udskiftet med en glaskeramisk plade og infrarød teknologi. Den kan det samme som en klassisk klemgrill, men også meget mere og meget bedre.
Glaskeramiske klemgriller er blevet populær, fordi de er hurtigere end almindelige klemgriller i støbejern. De kan gå fra rumtemperatur til 200°C på kun 2 minutter og 23 sekunder. Derfor kan du tillade dig at sætte klemgrillen på standby i de perioder der ikke er kunder. En almindelig klemgrill skal holdes på en høj temperatur, for at være klar til kunderne.
En anden fordel er, at den glaskeramiske plade ikke absorberer smagen fra maden. Den er non-stick og derfor dannes der ikke røg. Det betyder, at du kan du stege forskellige emner efter hinanden og samtidig bevare madens smag.