Professionelle crêpe og pandekage maskiner
28 produkter
28 produkter
Vi er officiel forhandler af crêpemaskiner fra den franske producent Krampouz. Vi har typisk alle deres crêpe maskiner fra LUXURY-serien på lager.
Vi har selv været på Krampouz-fabrikken i Frankrig og fulgt med i, hvordan de bygger alle deres maskiner i hånden. Det forventes at crêpe maskinerne holder i mindst 10 år. Ring, hvis du har brug for rådgivning til dit crêperi eller din vaffelbod.
>>>Modtag vores populære E-bog med opskrifter og teknik til at lave crepe og vafler helt gratis når du køber en Krampouz crepemaskine<<<
Læs hvordan vi hjalp den franske kok Jean-Marc i gang med en pandekagevogn.
Pandekagemaskinerne kan bruges til alle tænkelige slags pandekager
Når du skal ud og investere i en crepemaskine bør du altid vælge en model med støbejern. Det giver en langt bedre varmefordeling. Hold dig fra modeller med porcelæn. Lige så snart der laves en revne i porcelænet kan du ikke længere lave crêpe på den uden crêpen går i stykker.
Der findes en del billige modeller på markedet fra Kina og ved intensiv brug kan man risikere at de står af efter 6 måneder. Derfor har vi bl.a. valgt den dyre løsning ved at lagerføre, den i vores øjne, bedste model på markedet fra fra franske Krampouz. Krampouz maskinernes bageplade er i modsætning til konkurrenternes, ru. Det gør, at den bedre suger fedtstof til sig og crêpen bliver nemmere at vende.
Crêpe maskiner fra Krampouz' LUXURY serie holder temperaturen perfekt, og det kan vi sige med god samvittighed, fordi vi har fået den testet af en stor industrigigant.
Maskinen findes både i en elektrisk udgave på 230 V og 400 V og i en gas udgave der passer til gasflaske og naturgas. 400 V modellen bliver hurtigere varm end den til 230 V, som tager cirka 15-20 minutter at blive 220°C. Men når de først er varme bruger de ikke meget strøm, da varmelegemerne og maskinen er godt isolerede.
En gasmodel har en højere omgivelsestemperatur, og derfor er det mest behageligt at arbejde med en elektrisk model. Men skal man stå udenfor, og hvis man ikke har adgang til fast strøm, vil gasmodellen være det rigtige valg. Her er det værd at bemærke, at modellerne fra LUXURY serien regulerer flammen når pladen bliver for varm. Det er en kæmpe fordel, så du eller dine ansatte ikke hele tiden skal regulere temperaturen.
Dyser til naturgas medfølger, men gasmodellerne er forindstillet til flaskegas. Her kan du fint bruge en 11 kg flaske. Loven foreskriver at tilslutningen skal ske af en autoriseret gas-fagmand. Ellers bortfalder garantien såvel som din forsikring grundet brandfare.
Der skal bruges flexslange, lavtryksregulator, spændebånd og slangestuds ½” til at installere en gas crêpe maskine. Alt sammen er noget vi sælger i et tilbehørssæt til tilslutning.
Vi anbefaler altid at købe panderne enkeltvis, da de er nemmere at flytte rundt på. Du skal bruge minimum to pander, så du hele tiden har én crêpe i gang på den ene plade, mens du gratinerer en anden crêpe på den anden pande. Det giver et godt flow og betyder, at du kan følge med hvis der er kø.
Når du tager crêpe maskinen i brug første gang, skal du ”brænde pladen af”. Det gør du ved at påføre lidt solsikkeolie på pladen ved 270 grader, fordele det med fedtudlæggeren, lad det tørre ud (og ryge af) i 7 minutter og gentage processen cirka 8 gange med lidt mindre olie hver gang indtil pladen er gyldenbrun og skinnende.
Du kan med fordel bruge Krampouz chokoladevarmeren til at holde en chokoladesauce eller karamelsauce fra Odense Marcipan varm med.
Når du skal i gang anbefaler vi, at du investerer i startpakken til crepe. Heri får du fedtudlægger, dejudlægger, slibesten, paletkniv og opøser (suppeske) med til en skarp pris.
Du skal også bruge en lille vandbakke til at skylle dejudlæggeren i. Det kunne være en gastrobakke.
Den runde dejudlægger (spreader) er populær i Danmark og er nok også nemmest at bruge. Dejen placeres i midten og fordeles ud med løse cirkulære bevægelser. Den flade er populær i crêpens hjemstavn, Bretagne, og kan være lidt sværere at bruge, men man lærer det hurtigt.
Pandekagedejen kan du nemt lave selv. Der er en masse forskellige opskrifter, så find din egen favorit. Dejen har altid godt af at hvile i en time på køl. Du kan også købe færdiglavede miks hvor der kun skal tilsættes vand. Disse er ofte ganske okay. Du kan bruge en mindre røremaskine, et almindeligt piskeris eller en stavblender med piskeris til at blande dejen.
Husk, at der er regler for salg af fødevarer på gaden og i foodtrucks. Du kan læse mere om reglerne for gadesalg her.
Har du spørgsmål til vores produkter, så sidder vi klar ved telefonen 42613995. Vi har været til undervisning i Frankrig i produkterne, brugen af produkterne, sammensætning af opskrifter og anvendte teknikker.
Forskellen på de pandekagemaskiner du kan købe i supermarkederne til 2-300 kr. og de professionelle maskiner til 2-4.000 kr. er stor. Men selv blandt de professionelle maskiner er der stor forskel. En professionel crêpe-maskine er typisk lavet i rustfrit stål med en tung støbejernsplade på toppen. Enten varmer den med gasbrænder eller isolerede varmelegemer på strøm. Forskellen på de gode og de dårlige modeller ligger typisk i detaljen, og det kan være svært at vurdere uden at have set maskinen. Ring til os på 4261 3995, hvis du vil høre mere om professionelle crêpe-maskiner.
Med det helt essentielle udstyr kan du komme i gang for 5-10.000 kr. Dette inkluderer en crêpe-maskine med tilslutning (hvis den kører på gas), en tilbehørspakke, en chokoladevarmer og lidt småting. Dette setup kan du have på en speciallavet cykel eller stille på et bord, hvis du kører ud til arrangementer. Den samlede investering kan løbe op i 100.000 til 300.000 kr. hvis du vil have en foodtruck eller en rigtig pandekage-café.
Vi fører udelukkende ét mærke af crêpe-maskiner, nemlig Krampouz. Det er den førende producent i verden, der efter vores vurdering laver den bedste kvalitet man kan få. Vi har solgt deres Professional-serie siden 2016, som er lavet til dig der vil lave crêpe på fuld tid. De bliver produceret ved håndkraft i Frankrig og testes inden de pakkes. Derfor holder de ofte i længere end 10 år med intensiv brug.
De fleste vælger at starte ud med to maskiner, som kan betjenes af én person. Det giver dig mulighed for at følge med efterspørgslen i dagens peak-periode, og ikke mindst fordoble produktiviteten/indtægten for boden. På for eksempel campingpladser, kan man tit nøjes med én til at starte med, da den fungerer som en ekstra indtægtskilde og ikke er kerneforretningen, som den er i en pandekagecafé.
Vi giver altid minimum 1 års fuld garanti. Dette dækker både reservedele og timer.