Brugte industriovne
1 produkt
1 produkt
En bageriovn, eller en bageovn, er en industriovn med effektive blæsere, som kan dampe og bage jævnt overalt i ovnen. Typisk er en rigtig bageriovn en stor ovn, hvor man kører en hel stikvogn ind med f.eks. 20 plader. I Bagerier skal der nemlig bages meget på få timer om morgenen, hvilket kræver en ovn med stor kapacitet. Der er dog en del kantiner, caféer og mikrobagerier, der gerne vil bage sit eget brød, og derfor laves der en del mindre bageriovne på f.eks. 5 eller 10 stik, som man også kan bruge til andre opgaver i køkkenet. Her er UNOX BAKERTOP en ideel løsning, fordi den er lavet til bageplader i bagerimål 40x60 cm, men samtidig har vaskesystem, effektive dampprogrammer, stegetermometer og á la carte-funktioner.
Ovnen er hjertet i bageriet og uden den står din forretning stille. Derfor er det vigtigt, du vælger en der er driftsikker, kan holde til et intensivt brug, men vigtigst af alt også, at den kan det, du skal bruge den til. En af dem er den franske Eurofours ovn, som vi har arbejdet med i en del år efterhånden. De har i 30 år været en dominerende spiller på markedet, fordi ovnene er driftsikre og fordi de bager meget præcis.
UNOX er et italiensk mærke der er ekspolderet på globalt plan de seneste år. De er kendt for at være blandt de mest innovative, og vi må sige, at de teknologier de udvikler, er noget som bageren får gavn af. Deres Bakertop-serie, som findes i tre forskellige udgaver, frigiver en masse tid til dig der bager, fordi den har automatiseret mange af de processer der tidligere var manuel. Derudover har UNOX udviklet nogle bageovne der sænker strømforbruget med omkring 20%, hvilket har resulteret i Energy Star Certificeringen.
Hvis du overvejer en ny bageovn, bør du komme forbi vores showroom i Aarhus, hvor du kan prøve alle vores ovne, gerne med dine opskrifter. Ring på 42613995, hvis du vil booke en tid i vores demokøkken.
Herdovnen er eminent til bagning af surdejsbrød, hvilket er meget oppe i tiden. Koldtrasket dagen før. Bagning direkte på herden giver en optimal tekstur og sprødhed. Mere delikate emner kan man bage på en bageplade. Du kan køre forskellig temperatur i top og bund og starte med én etage og udvide med flere etager med tiden hvis behovet er der. Ender du på tre eller fire etager anbefaler vi brugen af en lift. Hvis du samtidig skal bage søde kager og småkager kan vi lave en løsning til dig med en ovn-søjle bestående af en herdovn og to konvektionsovne.
Pladsbesparende stikovn med vogn til 16 stk. 40 x 60 bageplader. Stikovnen er med damp og mulighed for regulerbar blæser til macarons og småkager. Kraftig ovn og hurtig op i temperatur (vigtigt ved døråbninger/ varmetab). Kan bage alt fra små boller og kager til større brød. Med touchscreen og indlagte opskrifter sikrer du samme lækre bageresultat hver eneste gang. Fungerer rigtig godt stående ved siden af en eller to raskeskabe i det rasketiden er den dobbelte af bagetiden for gærbrød.
Konvektionsovn til 5 eller 10 plader 40 x 60 cm. Med damp og mulighed for regulerbar blæser til macaroons og småkager. Kraftig ovn og hurtig op i temperatur (vigtigt ved døråbninger/ varmetab). Kan bage alt fra små boller og kager til baguette og større brød. Med touchscreen og indlagte opskrifter sikrer du samme lækre bageresultat hver eneste gang.
En kombiovn giver dig nogle fordele i forhold til en konvektionsovn. En kombiovn kan bage med og uden damp, og kombinere de to, så man kan tilberede alt du kan komme i tanke om.
Når du køber industriovne er det vigtigt at du får den rigtige rådgivning til at vælge den rigtige type og model. Og når du har fået din ovn, skal du have en leverandør der får dig godt i gang. Derfor tilbyder vi en række vigtige fordele: